Ha Daikin Home Comfort Expert (HCE) partnert választasz, nem csupán egy kiváló minőségű készülék mellett döntesz, hanem a szakértelem mellett is. 👔 Szakértőink mindenben segítségedre lesznek, a kiválasztáson és a beszerelésen át egészen a karbantartásig! 🛠
❄️ Mindenki számára fontos az otthona kényelme, mi pedig készen állunk arra, hogy Neked is segítsünk ebben!

Rövid határidő – prémium minőség – precíz munkavégzés. A cég alapítói több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkeznek, melyben teljes körű karbantartást, telepítést, szervizszolgáltatást nyújtanak ügyfeleik számára. Elkötelezettek vagyunk a technológiai kiválóság, a tervezésközpontúság és a legmagasabb minőségi követelmények mellett.

A Best Cool Klíma Kft. elkötelezte magát a japán minőséget képviselő DAIKIN klímaberendezések mellet. Ez azt jelenti, hogy a márka kiemelt partnereként elsősorban az általuk forgalmazott termékek értékesítésre koncentrálunk. A Daikin az értékesítésben is a minőséget képviseli, csak olyan partnerekkel köt HOME COMFORT EXPERT szerződést, akik már elismerést vívtak ki a piacon eddigi értékesítési és szerviztevékenységük során. Kecskeméten egyedül az Best Cool Klíma Kft. rendelkezik ezzel a minősítéssel, amire büszkék vagyunk.

Amennyiben DAIKIN-szakértőre van szüksége, bátran keressen minket, segítünk.